Rékasi Károly megmutatta pazar otthonát

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
otthon Barátok közt kert Pikali Gerda RTL Klub Rékasi Károly pazar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi álomlakásban él Rékasi Károly és új párja, Pikali Gerda. A szerelmesek lenyűgöző teraszáról pazar kilátás nyílik a hegyes-dombos vidékre is.

A Life.hu-n már beszámoltunk arról, hogy Pikali Gerda és Rékasi Károly közös otthonuk csinosítgatásával készülnek a tavaszra. Most pedig az is kiderült, hová kerültek a frissen vásárolt, szebbnél szebb, színesebbnél színesebb virágcsodák. A Barátok közt sztárja a közösségi oldalán osztotta meg a fotókat új otthonáról.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

„Így alakulgat a kis előkert" – írta a kép mellé a színész, aki, úgy tűnik, remekül érzi magát a csodálatos környezetben.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

Így fektetette meg Rékasi a szerelmét

A Life.hu cikkében megnézheted, Rékasi Károly hogyan fektette meg vásárlás közben Pikali Gerdát.
Gombos Edina megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150401-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-megmutatta-kisfiat-matteot-akit-csaszarmetszessel-hozott-vilagra.htmlGombos Edina a TV2 Aktív adásában, mesélt kisfiáról és egy fotót is mutatott a csöppségről.Család--Szépen cseperednek a sztárcsemetékhttp://www.life.hu/csalad/20150331-szepen-cseperednek-a-sztarcsemetek-hujber-feri-kislanya-fesus-nelly-kislanya-es-majka-kisfia-is.htmlRohan az idő! Megmutatjuk, mekkorát nőttek Hujber Feri gyermekei, milyen cuki kislány Fésűs Nelly csöppsége és Majka kisfia miben ütött az édesapjára.Család--Pécsi Ildikó: „Elmennék az unokám mellett az utcán"http://www.life.hu/csalad/20150331-pecsi-ildiko-szineszno-fia-valasa-miatt-harom-eve-nem-latta-unokajat-aki-mellett-mar-elmenne-az.htmlA színésznő életében hatalmas szomorúságot jelent, hogy három éve nem láthatta unokáját, a kis Csabikát, aki azóta hatalmasat nőt, ezért Pécsi Ildikó fél, már meg sem ismerné a fiút.Család--A húsvét igazi arca: a csokinyuszi csak egy nagy átverés!http://www.life.hu/csalad/20150401-tradicionalis-magyar-husveti-szokasok-a-locsolkodas-es-a-tojasfestes.htmlAlig ért véget a karácsony, az áruházak polcait szinte azonnal ellepték a különféle ízű, színű, formájú csokinyuszik és csokitojások sokasága. De biztos, hogy idehaza is csokoládé nyulakkal kell ünnepelnünk az egyik legrégibb és legjelentősebb keresztény ünnepet?CsaládThinkstockMegszületett Milla Jovovich második gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20150402-milla-jovovich-modellnek-megszuletett-a-masodik-gyereke.htmlSzerdán megszületett a híres modell második gyereke. A kislány a Dashiel nevet kapta.Család--Nem telik könnyen Polgár Kriszta terhességehttp://www.life.hu/csalad/20150330-rettegesben-telik-polgar-kriszta-egykori-szepsegkiralyno-terhessege.htmlAz egykori szépségkirálynőnek több problémával is meg kell küzdenie második terhessége alatt. Polgár Kriszta őszintén vallott arról, jelenleg milyen nehézséggel kell szembenéznie.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.