Ötletparádé – Építsd meg a tökéletes nyári kuckót

Forrás: Thinkstock -
inspiráció faház barkácsolás kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekkoromban imádtam a barátaimmal különféle bunkereket építeni – hadiszállásainkat a fák alatt vagy a hatalmas gaz kellős közepén eszkábáltuk össze. Felnőtt segítő híján azonban kuckóink –érthető módon – nem sikerültek túl professzionálisra. Egy kis felkészüléssel és némi szülői segítséggel viszont igazi kis csodákat lehet a kertben felépíteni.
Forrás: Thinkstock

Hamarosan itt a vakáció, a gyerkőcökre 3 hónap önfeledt játék, véget nem érő móka és felhőtlen kikapcsolódás vár. Ha azt szeretnéd, hogy lurkód tévézés és számítógépezés helyett inkább a szabadban, igazán gyerekre szabott környezetben töltse a szabadidejét, akkor itt az idő, építs neki egy kuckót, játszóházat vagy bunkert!

Az ügyes kezű apukák kapják össze magukat, már csak néhány hetük van, hogy felkészítsék a kertet a gyerkőcök fogadására! A kevésbé ügyeskezűek pedig vessék bele magukat a nézelődésbe, a nagyobb barkácsáruházakban igazán ötletes darabokat lehet találni.

Az alábbiakban összeszedtünk néhány igazán kreatív ötletet, amelyből az elszánt barkácsapukák kedvükre inspirálódhatnak!

/1505/Ilyen2015527173716
Zöldíts az irodában! – A teljesítményed is javulni foghttp://www.life.hu/otthon/20150526-a-novenyek-fokozzak-a-dolgozok-munkahelyi-teljesitmenyet.htmlAhol a növénynek jó, ott többnyire az embernek is! Azt már régóta tudjuk, hogy zöldellő barátaink tisztítják a levegőt, és hogy a növényekkel teli környezet megnyugtatja az embert. Egy új tanulmánynak hála pedig arra derült fény, hogy a növények a munkahelyi teljesítőképességre is pozitív hatással vannak.OtthonThinkstockAz évezred bulija, az évezred kupija - filléres trükkök a buli utáni takarításhozhttp://www.life.hu/otthon/20150519-filleres-trukkok-a-buli-utani-takaritashoz-vegyszermentesen.htmlNincs hangulatosabb és szórakoztatóbb egy hétvégi baráti összeröffenésnél - evés, ivás, mulatozás, a vendégek távozása után pedig nem marad más, mint a romeltakarítás. Az utóbbi természetesen már kevésbé szórakoztató, de valakinek ugye ezt is meg kell csinálni. OtthonThinkstockHihetetlen találmány - Csomagold be az életed egyetlen dobozba!http://www.life.hu/otthon/20150519-a-travelbox-nevu-utazodoboz-megkonnyitheti-a-koltozkodest.htmlGyakran költözködsz? Az életed folyamatos csomagolásból, bepakolásból és kidobozolásból áll? Lehet, hogy Stefan Juust német tervező legújabb találmánya neked is megoldaná mindent problémádat. Otthon--Egy kis francia a kertben - a mértani pontosságú, szimmetrikus udvar titkahttp://www.life.hu/otthon/20150519-igy-alakits-kis-franciakertet-egyszeruen.htmlMértani pontossággal ültetett növények, szabályos minták és szimmetria - ha szereted a barokk korabeli filmeket, akkor biztosan téged is lenyűgözött már a franciakertekre jellemző precíz pompa és méltóságteljes megjelenés. OtthonThinkstockVigyázat, nyaralás alatt veszélyben van otthonod! - Így kerülheted el a bajthttp://www.life.hu/otthon/20150519-igy-figyelhetsz-otthonod-tisztasagara-es-biztonsagara-nyaralas-alatt.htmlKözeleg a nyár, biztosan te is tervezgeted már szabadságodat. Hogy nyaralás alatt ne azon kelljen aggódnod, biztosan mindent rendben hagytál-e otthonodban, az alábbiakban összeszedtünk néhány jó tanácsot, amelyeket indulás előtt mindenképpen érdemes megfontolnod. OtthonThinkstockSaját lakás kontra albérlet - 5 érv a lakásbérlés melletthttp://www.life.hu/otthon/20150513-5-erv-a-lakasberles-mellett.htmlHa saját lakásod van – felnéznek rád. Ha nincs – sajnálnak. Legalábbis idehaza ez az általános vélekedés. A magyarok nagy többsége a saját lakás mellett teszi le a voksát, külföldön viszont ennyire nem egyértelmű a helyzet. Franciaországban, Németországban vagy épp Japánban például az emberek mindössze felének van saját tulajdonú otthona.OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.