A hónap színe: az ég ragyogóan kék színe

Forrás: elledecor.com, marthastewart.com -
égszínkék otthon a hónap színe szín lakberendezés lakás Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy a hangulatod ne legyen olyan borús, mint az időjárás, csempészd be az ég kékjét az otthonodba, és meglátod, ez a kellemes, vidám árnyalat egyből jókedvre fog deríteni. 

Mivel a kék szín intellektuálisan is hat az emberre, érdemes a dolgozószobában, vagy akár az irodában is beépíteni néhány kék díszítőelemet, például függöny vagy párna formájában. Emellett a kék a nyugalom színe, száműzi a stresszt és az idegességet, maga az égszínkék pedig kifejezetten javasolt alvászavarok ellen. Jót tehet hát, ha hálódat égszínkék köntösbe bújtatod.

Forrás: elledecor.com, marthastewart.com

Arra azonban érdemes figyelned, hogy ha túl sok kéket helyezel el egy helyiségben, akkor ügyelj arra, hogy egy kis narancssárgával vagy sárgával melegebb árnyalatokat is becsempéssz, különben túlságosan hűvös hatást fogsz elérni.

Ha megjött a kedved a kékesítéshez, pörgesd végig galériánkat, és lopj el néhány remek ötletet!

/1510/_gsz_2015101222727

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.