Less be a Downton Abbey ikonikus kúriájának falai közé!

Forrás: elledecor.com -
Anglia Downton Abbey ingatlan birtok otthon eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Downton Abbey című kosztümös-romantikus sorozat a britek egyik nagy kedvence, akkora népszerűségnek örvend a szigetországban, hogy még Katalin hercegné, Kamilla, sőt Erzsébet királynő is rajong érte. Nos, a sorozat egyik legendás otthona nemrégiben új gazdára talált.

Bár a Downton Abbey csupán a forgatókönyvírók fantáziájában született, az ikonikus épületek a valóságban is léteznek. A sikersorozat kitalált nagybirtoka, a Downton Abbey igazából a Highclere-kastély nevet viseli. A grandiózus ingatlan mellett azonban van egy másik, bár kisebb, de ugyancsak impozáns épület is a szériában, mégpedig Violet Crawley, Grantham özvegy grófnéjának otthona.

Forrás: elledecor.com

Az eredetileg Byfleet Manor névre hallgató birtokot nagyjából 10 éve vásárolta meg egy Julie Hutton nevezetű üzletasszony, aki idén májusban közel 6 millió dollárért bocsátotta a piacra. A 17. századi kúria összesen 600 négyzetméteres, nyolc hálószobája van, de tartozik hozzá nagyjából 19 holdnyi föld is.

A gyönyörű, régi épületnek nem kellett sokat a piacon állnia, egy elszánt vásárló (talán Dowton Abbey-rajongó?) gyorsan lecsapott rá. A pontos vételárról és arról, hogy az új tulajdonos mit szeretne kezdeni a legendás épülettel, nincs információ, Downton Abbey-rajongóként csak reménykedhetünk benne, hogy szándékában áll megőrizni a sorozatban megismert formájában.

Nézd meg galériánkat, és kukkants be a kultikus enteriőrökbe!

/1510/Less_20151016111020

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.