A putriból a világhír felé - Ezekben a házakban nőttek fel a legnagyobb sztárok 2. rész

Forrás: AFP, realtor.com -
Judy Garland ingatlan gyerekkor otthon Angelina Jolie Elizabeth Taylor Madonna Farrah Fawcett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk azokat a szerény hajlékokat, ahonnan Michael Jackson, Elvis Presley vagy akár Jennifer Lopez elindult a világhírnév felé – bizony a szupersztárok sem éltek mindig luxuskörülmények között! A sort most folytatjuk, lássuk, milyen családi fészekben nőttek fel Hollywood legnagyobb dívái. 

Angelina Jolie

Az Oscar-díjas színésznő ebben a négyszobás családi házban töltötte gyermekkora nagy részét. Jolie Los Angelesben született, de amikor anyja, Marcheline Bertrand és apja, Jon Voight különváltak, édesanyjával és testvérével, James Havennel átköltöztek a New York nyüzsgő forgatagától mindőssze 32 km-re található Rockland Countyba.

Forrás: AFP, ellissothebysrealty.com

Madonna

Amikor Madonnát még Madonna Louise Cicconénak hívták, azaz gyerekkorában ebben a négy hálószobás, két fürdőszobás családi házban élt Rochester Hillsben, 30 perce Detroittól.

Forrás: AFP, realtor.com

Judy Garland

Mielőtt Judy Garland átutazott volna a szivárványon, azaz mielőtt eljátszhatta volna Dorothyt az Óz, a csodák csodájában, ebben a minnesotai szerény családi házban tengette életét. Az épület ma már Judy Garland-emlékmúzeumként funcionál.

Forrás: elledecor.com

Farrah Fawcett

Charlie egykori angyala ifjú éveit ebben a négy hálószobás, három fürdőszobás, ranchstílusú texasi otthonban töltötte.

Forrás: elledecor.com

Elizabeth Taylor

A többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas díva az Egyesült Államokban hódította meg a világot, de Londonban született, és itt, ebben a hat hálószobás ingatlanban töltötte gyermekéveit.

Forrás: elledecor.com
Bizarr vagy bensőséges? Díszítsd lakásod elhunyt szeretteid hamvaivalhttp://www.life.hu/otthon/20151029-szeretteik-hamvaival-megtoltott-morbid-urnakkal-diszitik-a-lakast-amerikaban.htmlTe mit szólnál hozzá, ha halálod után hamvaid egy cuki plüssmackó belsejében lelnének örök megnyugvásra? Vagy jobban örülnél esetleg, ha Barack Obama képében vigyáznád szeretteid mindennapjait? Egy kicsit morbid, és egy kicsit megbotránkoztató, de bizony az USA-ban egyre több család használja szeretteik hamvait egyfajta dekorációs elemként. Következzenek a legfurcsább otthoni síremlékek! OtthonOrigoCsempéssz egy kis luxust otthonodba - Kényeztető fürdőszentélyekhttp://www.life.hu/otthon/20151028-kulonleges-luxus-furdoszoba-inspiraciok.htmlEgy lakás felújításánál sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a fürdőszoba kialakítását egészen kicsi területen kell megoldani. A kis hely azonban egyáltalán nem hátrány! Némi kreativitással és persze befektetéssel kényelmes, dizájnos, sőt, akár elegáns is lehet a végeredmény. Otthon--Káprázatos halloweeni inspirációk http://www.life.hu/otthon/20151027-halloween-dekoracio-diszites.htmlNéhány nap, és itt a halloween - ideje hát belekezdened otthonod kidekorálásába! Ha eddig csak a tökfaragással próbálkoztál, akkor ebben az évben érdemes valami látványosabb dolgot is kipróbálnod. Otthon--Sztárok, akiknek az otthonában kísértetek kísértenekhttp://www.life.hu/otthon/20151026-sztarok-otthonaban-szellemek-kisertetek-laknak.htmlA közelgő halloween alkalmából összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik laktak már szellemjárta házban, és be is számoltak rajongóiknak a természetfeletti élményeikről. Borzongásra felkészülni! OtthonAFPDivatban a fény – Csillogjon az otthonod!http://www.life.hu/otthon/20151005-divatban-a-feny-fenyes-femes-csillogasu-kiegeszitok-textilek-tapetak-dekoracios-elemek.htmlA fényes, fémes kiegészítők nemcsak a ruhatáradat dobják fel, de a lakásodba is némi futurisztikus luxust csempészhetsz velük. Inspirálódj a Life.hu tippjeiből! Otthon--Az uncsi festmények már a múlté - Így dobd fel otthonod falait!http://www.life.hu/otthon/20151019-otletes-fali-dekoraciok-otthonra.htmlEgy gyönyörű, több százéves festmény nagyon impozáns tud lenni – egy múzeum falán. Egy fiatalos, dizájnos lakás falain azonban sokkal jobban mutat egy különleges, formabontó dekoráció. Elő a kreativitással, formáld saját arcodra otthonod falait! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.