Luxus és vidéki stílus: Ralph Lauren farmja maga az amerikai álom

Forrás: Getty Images/Slaven Vlasic -
divattervező farm Ralph Lauren lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ralph Lauren élő legenda, aki már 50 éve építi divatbirodalmát. A kerek évforduló alkalmából beengedte coloradói otthonába az Elle Decor szerkesztőségét, ahol arra is fény derült, hogy farmja olyan, mint a kollekciói: egyszerre érződik benne a vidéki pompa, a luxus és a stílus.

A divattervezés mellett két szenvedélye van az egyik legnagyobb amerikai tervezőnek. Ralph Lauren rajong az autókért, nagyjából száz darabból, főleg persze ritkaságokból álló gyűjteményét már ki is állították, hogy a nagyközönség is megcsodálhassa. A másik hobbija a lakberendezés. Ha annyi otthonnal természetesen nem is rendelkezik, mint autóval, birtokában van egy ingatlan Jamaicában, Long Islanden, Bretfordban, Manhattanben, és nem utolsó sorban az egyik legnagyobb kedvencünk Coloradóban.

Ralph Lauren Forrás: Getty Images/Slaven Vlasic

Divattervezőként a trendekkel szemben Ralph Lauren mindig is a stílust képviselte. A letisztultságot, az egyszerű, időtlen darabokat, de mindezt a lehető legjobb minőségből. Általánosságban elmondható a kollekcióiról, hogy a klasszikus, régi, nagy amerikai korszakok - akár az indián kultúra, a vadnyugat, az aranykor, a jazzkor - stílusjegyeit ötvözte a klasszikus brit eleganciával és minőséggel.

Ennek egyébként tökéletes leképezése a Colorado-beli farm is, ami kifejezetten a vadnyugatos stílus hozza. A rusztikus elemek, a népmávészetre emlékeztető kiegészítők, az indiánsátrak mind-mind kiváló harmóniába állnak össze, a high quality, vagyis a magas minőség pedig mindent átjár.

Kattints a képre és nézd meg a Ralph Lauren coloradoi otthonáról készült képgalériát!

Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
Forrás: ELLE DECOR
1 / 6
A szójagyertyáké a jövő! Interjú Csapó Ildivel, a Greenway Design tervezőjévelhttp://www.life.hu/otthon/20181009-interju-csapo-ildivel-a-greenway-design-tervezojevel.htmlEgy DIY projektből nőtt szenvedéllyé a gyertyaöntés Csapó Ildi számára, aki a Greenway Design tervezőjeként az ellenállhatatlan illatú szójagyertyákra specializálódott a hagyományos, ámde egészségkárosító paraffin gyertyákkal szemben. Ildit a Greenway filozófiájáról, tudatosságról és a legújabb illatokról kérdeztük! OtthonOrigo5+1 bútorfelújító workshop a DIY szerelmeseinekhttp://www.life.hu/otthon/20181002-butorfelujito-workshopok-a-diy-szerelmeseinek.htmlMiért szerertjük annyira a DIY, azaz a csináld magad mozgalmat? Mert szuper érzés, ha a tömegtermékek mellett igazán egyedi tárgyak is körbe vesznek minket, amiket ráadásul saját stílusunkra szabtunk. A következőkben olyan woekshopokat mutatunk, ahol saját kezűleg újíthatjátok fel, vagy alakíthatjátok át kedvenc bútordarabotokat. OtthonOrigoMinden, amit a skandináv stílusról tudnod kell http://www.life.hu/otthon/20180925-minden-amit-tudnod-kell-a-skandinav-stilusrol.htmlMiért olyan közkedvelt a skandináv design? Mitől töretlen a népszerűsége? Ismerd meg az északi népek életvitelére szabott lakberendezési stílust, ami meghódította a világot. OtthonOrigoA bútor, ami egy otthonból sem hiányozhat: fotelmustrahttp://www.life.hu/otthon/20180828-a-butor-ami-egy-otthonbol-sem-hianyozhat-fotelmustra.htmlEgy kellemes, pihenős, bekuckózós hétvégéhez – amelyek az őszi időszak beköszöntével előttünk állnak – elképzelhetetlen egy olyan sarok, ahol tökéletes a kényelem, ahol egy jó könyvvel a kezedben igazán elengedheted magad. Ugye, te is egy fotelben képzeled el magad? OtthonOrigoFotófal: díszítsd otthonodat családi emlékekkelhttp://www.life.hu/otthon/20180626-fotofal-diszitsd-otthonodat-csaladi-emlekekkel.htmlA fényképek, az emlékek minden család számára fontosak, éppen ezért érdemes méltó helyet adni nekik. A digitális korban egyre kevesebb képet hívunk elő, pedig a lakberendezésben is kifejezetten jó szolgálatot tehetnek: dekorálnak, miközben rólatok szólnak, így szívmelengető rájuk pillantani. OtthonOrigoÍgy festene 2018-ban a Jóbarátok lakásahttp://www.life.hu/otthon/20180515-igy-festene-2018ban-a-jobaratok-lakasa.htmlEgy belsőépítészeti startup cég, a Modsy álmodta újra a sorozattörténelem egyik leghíresebb lakását. A cél az volt, hogy bemutassák, hogyan nézne ki Monica Geller lakása 2018-ban. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.