Bíró Ica utoljára mehetett be otthonába: rendőrökre volt szükség a kilakoltatásnál

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
kilakoltatás rendőrség otthon kád Bíró Ica riasztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utoljára léphetett be egykori otthonába Bíró Ica. Az elárverezett házból hétfőn elvihette utolsó holmijait, ám nem ment minden zökkenőmentesen. Rendőrökre is szükség volt.

Ahogy mi is megírtuk: hétfőn reggel 8 órakor egy órát kapott Bíró Ica az új tulajdonostól, hogy elárverezett otthonából elvihesse utolsó holmijait. A Metal Lady talált egy kést az egyik fiókban, azzal szeretett volna madzagot vágni. Az új tulajdonosnak a házban tartózkodó rokona megijedt, mire Ica átdobta a kést a kerítésen, hogy elkerüljék a félreértést.

A kiérkező rendőrök igazoltatták az ingatlannál lévőket, a költözés így estig elhúzódott, pedig az új tulajdonos eredetileg egy órát adott – írja a Blikk. Végül sikerült felpakolni Bíró Ica kádját, maradék bútorát, és leszerelni a riasztót.

Bíró Icát kilakoltatták Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A beépített kád, a konyhabútor kiszereléséhez és felpakolásához több ember kellett, de csak kettőt akartak beengedni, ám végül jöhettek többen" – mesélte a lapnak Bíró Ica, akinek svájcifrank-alapú hitele miatt árverezték el ingatlanjait.

Cicája, Tigris még mindig őrzi a házat, kissé elvadult, megfogni már nem lehet. "Szerencsére a szomszédok etetik, ezért jó húsban van, de sajnos nem vihetem magammal, mert a szépségstúdióm mellett korábban raktárnak bérbe adott lakásban élek, oda nem vihetem sem őt, sem a három kutyust, akik most a barátnőmnél élnek" – fogalmazott a Metal Lady. Több végrehajtási kifogást is emelt a bíróságon, mert kitart amellett, hogy jogtalanul szerezték meg az otthonát. A rendőrségen feljelentést is tett, ám arról értesítették, hogy nem indul nyomozás, mert nem találtak bűncselekményre utaló jelet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.