Így tartsd távol az otthonodtól a pókokat

Forrás: pexels.com -
trükk otthon pók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pókokat sokan szeretnék a lakásukon kívül tudni – így tartsd távol őket az otthonodtól.

Nagyon sokan frászt kapnak a pókoktól, és szeretnék, ha egy se vendégeskedne a lakásukban. Nem olyan könnyű azonban távol tartani ezeket az ízeltlábúakat, de azért vannak hatásos trükkök.

A menta segíthet Forrás: pexels.com

Sokan a vadgesztenyére esküsznek, de az már tudományosan is bizonyított, hogy ez a növény egyáltalán nem zavarja a pókokat, ám van olyan illat, ami annál inkább. Jó ötlet lehet például a borsmenta használata, ugyanis a pókok nem szeretik a menta illatát. Ilyen illatú légfrissítővel vagy illóolajjal körbelocsolhatjuk az ablakokat, ajtókat és a lakás több különböző pontját. A rendszeres takarítással és porszívózással is sokat segíthetünk.

Eladó villák és kúriák 300 millió felett – Budapesti drágaságokhttp://www.life.hu/otthon/20190615-elado-villak-es-kuriak-300-millio-felett-budapesten.htmlA budapesti kúriák és villák gyakran igen lepusztultan várják új tulajdonosaikat, ám áruk ettől még nem lesz egy átlagos ember számára csábító. A most következő lista természetesen nem reprezentatív, hiszen nem a legdrágábbakat, hanem a 300 milliós vagy afeletti áron kínált ingatlanok közül emeltük ki a legérdekesebbeket. A II. kerület nagyon népszerű ebben az árfekvésben, de találkozhatsz egy kőbányai villával is. OtthonOrigoNem lehet eladni ezt a kísértetjárta angliai otthont – fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190613-nem-lehet-eladni-ezt-a-kisertetjarta-angliai-otthont.htmlA tulajdonos elmenekült abból az angliai otthonból, amely állítása szerint tele van kísértetekkel. OtthonOrigoÁtalakítanád az otthonod? Használd az analóg színeket!http://www.life.hu/otthon/20190611-atalakitanad-otthonod-hasznald-az-analog-szineket.htmlKépzelj el egy csodás naplementét, a tenger hullámzását, az erdők zöldjét. Szívesen beengednéd ezeket a csodákat az otthonodba is? Az analóg színskála nagy segítségedre lehet ebben, hiszen így lakberendezői előképzettség nélkül is harmonikusan alkothatod meg a szobáid színeit. OtthonOrigo195 millió forintért árulja a házát Koós János özvegye, Dékány Saroltahttp://www.life.hu/otthon/20190614-195-millio-forintert-arulja-a-hazat-koos-janos-ozvegye-dekany-sarolta.htmlDékány Sarolta eladja azt az ingatlant, amelyben szeretett férjével, Koós Jánossal élt. Otthon--Pécsi Ildikó unokája, Csaba újra visszafoglalta a házat, amiből kilakoltattákhttp://www.life.hu/otthon/20190613-pecsi-ildiko-unokaja-csaba-ujra-visszafoglalta-a-hazat-amibol-kilakoltattak.htmlKilakoltatták Pécsi Ildikó ingatlanából a színésznő unokáját, Csabát. A fiatal férfi nem tágított, visszfoglalta az ingatlant. Pécsi képviselője újra zárat cseréltetett, ám Csaba most ismét beköltözött. Otthon--Hihetetlenül extrém beltéri lépcsők - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190610-hihetetlenul-extrem-belteri-lepcsok-fotok.htmlEgy többszintes házban elkerülhetetlen legalább egy lépcső beépítése. Ám miért ragaszkodnánk a megszokott, átlagos kialakításokhoz? A most következő hihetetlenül egyedi lépcsők nyújtsanak inspirációt, hiszen ezek mindegyike már önmagában egyfajta belsőépítészeti remekmű, tehát nem csupán funkcionális, de esztétikai értékkel is bírnak. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.