fashion week magazin smink énekesnő Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga általában vadabbnál vadabb sminkekkel és frizurákkal jelenik meg a legelképesztőbb kreációkban - épp ezért meglepőek a legutóbbi, egészen natúr képek az énekesnőről.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!


"Mindegy, hogy sminkben vagyok vagy anélkül, belül mindig ugyanaz maradok"

www.harpersbazaar.com
www.harpersbazaar.com

"Úgy gondolom, a trükkök, amiket alkalmazok, mind a valóság részei. Ez nem megjátszott dolog. Épp azért különleges a kapcsolatom a közönséggel, mert mindannyian valami váratlanra vágynak tőlem" - vallotta Gaga a sajátos stílusáról. Az énekesnő azt is elmesélte, akkor is boldog tud lenni, ha nem visel semmit - nem lételeme a feltűnő ruha. "Nagyon szabadlelkű vagyok. Kiskoromban rengeteget rohangáltam anyaszült meztelenül a bébicsőszömmel. Persze ezzel megőrjítettem őt, mégis imádtam igazán szabadnak lenni" - tette hozzá Gaga.

A You and I előadója rengeteget táncol, így tartja formában magát. "Bikram-jógázom és sokat futok. Emellett egészségesen étkezem. Keményen megdolgozom azért, hogy jó formában maradjak" - mesélte a Stephanie Germanotta néven született sztár.

Tipp! Így néz ki az ÖsszeEsküvők-rezidencia! Kattints a képgalériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.