Sokkal jobban néz ki paróka nélkül: íme, Katy Perry igazi arca

paróka katy perry smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég Katy Perry is úgy döntött, hogy megmutatja magát egy emberi színű frizurával.

Sztárok tippjei: így szabadulj meg szülés után a pluszkilóktól! Kattints a galériáért!


Katy Perry énekesnő az utóbbi években viselt már fekete, vörös, barna, szőkés, kék, pink, rózsaszín, és még sorolhatnánk, hány színű frizurát. Mostanában kék hajjal próbált hódítani, de válás lett a vége. A napokban azonban megjelentek olyan fotók a világsztárról, melyeken színes paróka nélkül, szőke hajjal pózol. A képeken Katy végre természetesen fest, ami nagyon hiányzott már. A tavasz valószínűleg a natúr szépségre sarkallta a világsztárokat, hiszen nemrég Lady Gaga is smink nélküli képeket tett fel magáról a közösségi oldalára. Gagán is nagyon elcsodálkoztunk, de Katy egyszerűen elbűvölő a papagájos póthaja és parókái nélkül!

http://katy-perry.org
http://katy-perry.org

Kattints a képre további lenyűgöző Katy-s képekért!

A dalos pacsirta már két éve egy arckrém modellje, a legfrissebb plakátokon pedig vadiúj frizurával pózol. A csodaszép bőrű fiatal sztár hollywoodi dívaként, csinos, szőke frizurával remekül fest a fotókon. Ennek valószínűleg köze van ahhoz, hogy Katy kidobta semmirekellő férjét, Russell Brandet, az új szerelem pedig már be is köszöntött az életébe a szexi francia modell, Baptiste Giabiconi személyében.

Tipp! Különleges és trendi ruhák az idei szezonra. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.