Végre megmutatta magát smink nélkül a popdíva

fotó smink Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gagát eddig csak extrém öltözetben és harsány sminkben láthattuk, most azonban végre új oldalát ismerhetjük meg az énekesnőnek.

Tipp! Sokkoló fotósorozat Lady Gagáról! Kattints a galériáért! (+18)


Lady Gaga védjegye a feltűnő, teátrális smink, persze a hozzá passzoló ruházattal. A sztár a napokban azonban úgy döntött, meglepi rajongóit egy róla készült, natúr fotóval. A képet feltette a közösségi oldalára a következő üzenettel: "Legyen csodás a napotok!"

Forrás: http://twitter.com/#!/ladygaga, AFP
Forrás: http://twitter.com/#!/ladygaga, AFP

Kattints a képre még több Gaga által megosztott fotóért!

Gaga a képen egy egyszerű, zöld trikót, hajában pedig virágot visel. Az összkép olyan, mintha nem is az extravagáns énekesnő lenne a fotón. Pedig ő az, és meg kell mondjuk, remekül áll neki ez a natúr megjelenés, mert Gaga így ezerszer szebb és barátságosabb, mint nyers marhabőr jelmezében és hatalmas műszempilláiban. Vajon a szerelem változtatta meg az énekesnőt? A sztár ugyanis pár hónapja a Vámpírnaplók színészével, Taylor Kinney-vel randizgat, és állítólag nagyon boldogok együtt.

Tipp! Különleges és trendi ruhák az idei szezonra. Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.