Tom Cruise nejének kötelező a tökéletes smink

smink Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmesnak minden helyzetben tökéletesnek kell lennie, ehhez pedig elengedhetetlen a hibátlan smink.

Tipp! Együtt ünnepeltek az X-Faktor sztárjai! Kattints a galériáért!


A legújabb pletykák szerint Tom Cruise egyenesen megköveteli a nejétől, hogy mindig tökéletes külsővel hagyja el az otthonát. Ezen cseppet sem lepődünk meg, hiszen a filmsztár igencsak kemény kézzel fogja fiatal feleségét, aki viszont úgy tűnik, az utóbbi időben nagyon is ki szeretne törni az aranykalitkából.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szexi fotók Katie-ről, kattints a képre!

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)



A rossz nyelvek szerint Katie a külsejével lázad, amire nem egy példát láthattunk. Mostanában nem egyszer jelent meg ápolatlan külsővel, viselt nevetséges összeállításokat, előfordult, hogy smink nélkül lépett az utcára. Ez még bocsánatos bűn, hiszen Katie fiatal, így nem szorul rá az állandó festésre. A pletykák szerint a színésznő még ennél messzebbre is elment már: volt olyan, hogy egész nap nem tusolt, majd így hagyta el az otthonát. Bár a páros szóvivője természetesen cáfolta a fenti pletykát, azért azt tudjuk: sosem zörög az a bizonyos haraszt, ha nem fújja a szél.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.