Végre egy színésznő, aki nem járt botoxkezelésen

botox smink Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés olyan sztár van Hollywoodban, aki még nem tette tiszteletét egyetlen botoxkezelésen sem. Katie Holmes a ritka kivételek közé tartozik.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott hírességek. Kattints a galériáért!




Katie Holmes sok kritikát kap az öltözködése és a gyereknevelési szokásai miatt, de nagy pluszpont jár neki a természetességéért. Katie nemrég a barátaival töltött egy napot, amikor a lesifotósok lefényképezték őt egy Hollywoodban nagyon különös és egyedi mimikával: Tom Cruise neje ugyanis ráncolta a homlokát!

Northfoto
Northfoto

Hogy miért lepődtünk meg ezen az arckifejezésen? Hollywoodban a színésznők legnagyobb része 20 és a halál között már rendszeresen jár botoxkezelésre, hogy még véletlenül se lehessen rajtuk egyetlen apró ráncot se felfedezni. Katie ezzel szemben tesz a trendekre, és nem bánja, ha harminchárom évesen ráncai vannak. A színésznő ettől igazán emberi az álomgyárban, amivel valljuk be, ki is tűnik a műnők közül, és erőlködés nélkül is fiatalabbnak tűnik, mint az új, huszonéves botoxkirálynő, Megan Fox.

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.