Ezt nagyon rosszul tette! Smink nélkül pózolt közösségi oldalán a fiatal világsztár

Kelly Osbourne közösségi oldal smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Osbourne úgy döntött, ő is csatlakozik azon kolléganőihez, akik smink nélküli fotókat rakosgatnak fel a közösségi oldalukra.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Mostanában divat, hogy a sztárok a róluk készült természetes, smink nélküli fotókat mutatják meg a rajongóknak. Rihanna pompásan fest vakolat nélkül, Lady Gaga végre természetes valójában mutatkozott meg, Jennifer Love Hewitt pedig festék nélkül is nagyon bájos. Kelly Osbourne azonban nem tette jól, hogy efféle képet rakott fel magáról - most mind a kétmillió követője láthatja, hogy vakolat nélkül kifejezetten csúnya a kedvencük.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A sztár pár napja olyan képet tett fel magáról a közösségi oldalára, amelyen a kedvenc pizsamájában, smink nélkül pózol, haja pedig leginkább szénakazalhoz hasonlít. Kelly jobban tette volna, ha legalább kétszer - ha nem tízszer - átgondolja ezt a dolgot. Bár láthatóan pompásan érezte magát azon az estén, hiszen remek formában van, nem kellett volna ennyire természetesen fotózkodni. Arca ugyanis nem bájos, sokkal inkább rémisztő a képen.

Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.