Unod a focit? 3 kitűnő csajos program az esti órákra - El sem kell menned otthonról

futball film szépségápolás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha az egyébként nem feltétlenül sportrajongó, nyugodt párodból is előbújik a fociőrült az EB ideje alatt, akit a képernyőn kívül más nemigen érdekel, akkor a dühödt takarítás helyett élvezetesebb programokkal is eltöltheted az időd. Ellensúlyozandó az otthon található nagy mennyiségű tesztoszteront, pár csajos programmal magadnak is széppé varázsolhatod ezeket a napokat.

Renoválás tetőtől talpig

Ha a munka és a társad mellett nem jut mindig elég idő magadra, akkor most eljött a te időd. Használd ki a szabad órákat esténként és kényeztesd magad! Töltsd tele a kádat illatos fürdővízzel, kapcsolj be valami megnyugtató zenét, akár gyertyákat is gyújhatsz, és nyugodtan merülj el a habokban. Az ellazulásban néhány csepp illóolaj is segíthet, amit egy evőkanál mézzel keverve tegyél a fürdővizedbe.

Thinkstock
Thinkstock

A bőrradírozás, hajpakolás is belefér, hiszen most senki sem dörömböl az ajtódon, hogy mikor leszel már kész. Nyugodtan rendezheted a gondolataidat, miközben az összes eddigi, időhiány miatt a szekrényben tárolt szépségápoló krémedet kipróbálhatod végre. Megszárítkozva a manikűr-pedikűr sem maradhat el, és amíg a lakk szárad, felhívhatod néhány barátnődet is.

Közös program a csajokkal

Az EB ideje kiváló alkalom arra, hogy újra összeüljetek - ha a lányok párjai is fociőrültek, hasonlóan jól jöhet nekik is egy kis csajos szórakozás. Ehhez persze vagy figyelmen kívül kell hagynotok a nappaliban kórusban üvöltő focirajongókat, vagy el kell küldened őket az első kivetítős kocsmába - ha máshogy nem megy, némi körömlakk-illat vagy egy romantikus dal biztosan száműzi őket a lakásból.

Ha végre csend és nyugalom honol otthon, a barátnőiddel összeüthettek együtt valami finom rágcsálnivalót, szerezhettek pár üveg bort, és máris van pár kellemes órátok arra, hogy beszélgessetek. Ha kifogytatok a témákból, egy jó filmet is megnézhettek - most nyugodtan szedd elő azokat, melyeket a pároddal már hosszú ideje nem tudtál megnézni.

Thinkstock
Thinkstock

Mozizz otthon!

Ebben az időszakban minden nő, aki tehette, üzembe helyezte a másik szobában lévő tévékészüléket. (Ennek hiányában, a maradék hat doboz sör elrejtésével garantáltan elmozdíthatod a férfit a fotelból a kocsma felé.) Akár a barátnőkkel néztek meg egy romantikus filmet, akár egyedül szórakoznál, a tökéletes filmélményhez nem kell kimozdulnod a lakásból, és illegális letöltésekre sem kell kényszerítened magad. Elég csak bekapcsolni otthon a tévét - a jó filmek házhoz jönnek a beépített videotékában, ráadásul sokkal olcsóbban, mintha jegyeket vagy kölcsönzési díjakat kellene fizetned. Csak válaszd ki a többszáz minőségi film közül a hangulatodnak megfelelőt, és pár gombnyomás után hátra is dőlhetsz.

Pár óra alatt tökéletes kipihenheted az EB ideje alatt felgyűlt feszültséget, és jobban bírd majd a még hátralévő focis napokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.