Nősülni készül a Titanic szívtiprója? - Íme, a lány, aki teljesen elcsavarta a fejét

nősülés Leonardo DiCaprio Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio nem volt sokáig szingli. Hamar lecsapott rá a fiatal, feltörekvő színésznő, Blake Lively. Egyesek szerint a szőke szépség olyannyira az ujja köré csavarta Leót, hogy hamarosan lagzi lehet Hollywoodban...

Blake Lively nemrég egy interjúban azt mesélte, sosem feledi el az idei nyarat. ,,Néhány hónapja a Le Cordon Bleu intézményben tanultam egy kicsit franciául. Csodálatos napokat töltöttem ott, sosem fogom elfelejteni. Valóra vált egy álmom, rengeteg kedves emlékem lett" - mesélte A pletykafészek című sorozat sztárja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

De nemcsak a tanulás miatt lehet emlékezetes Lively kisasszony számára az idei nyár. Néhány hónapja lefotózták őt és színészkollégáját, Leonardo DiCapriót egy luxusjachton, és azóta többször is készültek képek a romantikázó párról. A szerelmesek sosem vallottak még nyíltan a kapcsolatról, és sosem jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt - mégis együtt voltak Cannes-ban, Olaszországban, és Saint-Paul városában, Franciaországban. ,,Totálisan egymásra vannak kattanva. Fogadni mernék, hogy fél éven belül összeházasodnak" - vallotta a pár egy ismerőse a US magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.