sztárfrizura Jóbarátok Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobban tesszük, ha nem majmoljuk a sztárok frizuráit, mert kiderülhet, hogy amit mi igazán trendinek vélünk, az valójában már réges régen kiment a divatból.

AFP
AFP


A 90-es évek közepén nem volt olyan fodrász, aki ne vágott volna jó néhány Rachel-frizurát, mert akkoriban sokmillió nő számára Jennifer Aniston Jóbarátok-beli karaktere volt az etalon. A hölgyek mindennél jobban vágytak a lépcsőzetesre elkészített, természetes melírcsíkokkal feldobott frizurára - így akkoriban megannyi Rachel-klón került ki a hajszobrászok kezei közül. A mostanában italozásairól híres színésznő nemrég elárulta, hogy szívből gyűlölte akkori frizuráját. "Ez volt a legocsmányabb haj, amit valaha láttam" - vallotta a szinglik királynője.

A Rachel-frizura később bekerült minden idők legnépszerűbb hajviseletei közé, és ezt Brad Masterson, a fodrászszalonokat népszerűsítő szakértő is megerősítette. "Természetes, hogy jó pár nő elcsüggedt a kapott frizura láttan, mert törvényszerű, hogy nem sikerülhet mindenkinek hajszálpontosan ugyanaz a frizura. Ha ez megtörténik, a nők általában új ikont keresnek maguknak, akinek stílusát követhetik" - vallotta a hozzáértő.

Persze sokunknak fontos, hogy legyen egy irányadó stílus az életünkben, de azt azért nem árt észben tartani, hogy a sztárok és a földi halandók között jócskán van különbség. Ha beleszeretsz egy sztárfrizurába, egyeztess a fodrászoddal, és találjátok meg az arany középutat. Ha ezt teszed, nem fogsz úgy járni, mint Jennifer, aki évek múlva vallja csak be, mennyire gyűlölte sztársága kezdetén a hajkoronáját.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.