Justin Theroux szerelem Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oly sok sikertelen próbálkozás után most úgy tűnik, Jennifer Aniston végre boldog új választottja oldalán.

A hét végén igen meglepte Jennifer Aniston a Los Angeles-i SoHo House sztárvendégeit - akik az MTV Movie Awards díjátadó gáláról érkeztek -, ugyanis a szexi színésznő új férfival az oldalán mulatott hajnalig. A lovag a negyvenéves Justin Theroux, aki forgatókönyvírással és rendezéssel is foglalkozik, e mellett olyan filmekben kapott kisebb szerepeket, mint a Trópusi vihar és a Vasember 2.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jobb időpontot nem is találhatott volna Jennifer és Justin, hogy a média elé lépjenek a kapcsolatukkal - az estén csakis olyan A-listás sztárok buliztak együtt, mint Cameron Diaz, Alex Rodriguez, Reese Witherspoon vagy Taylor Lautner. Állítólag "szégyentelenül" jól mulattak együtt - Theroux egész este simogatta Anistont, és a nyakát csókolgatta. A színésznő nagyon csinos volt - fekete ruhát és egy rövid bőrdzsekit viselt -, és igyekezett kollégáival is szóba elegyedni. Amikor épp nem kedvesével volt, a férfi a szemtanúk szerint vágyakozva tekintett a komikára, és tízpercenként csókot is váltottak egymással. "Hihetetlenül erős köztük a szexuális vonalom. Jennifer sosem tűnt még boldogabbnak" - mesélte az este után a pár egy ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.