Ezekkel a gasztronómiai különlegességekkel kényeztették a hercegi párt

Katalin hercegnő Kate Middleton Vilmos herceg gasztronómia étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű összeállítani egy olyan vacsora menüjét, ahová az A-listás sztárok mellett napjaink legnépszerűbb kékvérűi, Vilmos herceg és Katalin hercegnő is hivatalosak.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!




AFP
AFP

Érkezéskor a vendégek falatozhattak: volt fish and chips (rántott hal krumplival) malátaecettel, burgonyaszirom házi borsókrémmel és mandarinszósszal, illetve megkóstolhatták még a híres amerikai séf, Joachim Splichal csodálatos, tonhalból, avokádóból és szójababból készült ételkreációját - írja a US Magazin.

A vacsora menüsora sem volt kevésbé színes. Előételnek a jelenlévők cukkinit kaptak mentával és citrusos-fenyőmagos szósszal. A főétel marhahús volt póréhagymás öntettel, pácolt tavaszi fokhagymával, spárgával, fehérrépával, hagymával, burgonyapürével - mindehhez pedig vörösboros öntet dukált. Desszert gyanánt két finomságból is válogathattak az édesszájúak: az "Eton Mess" nevű különlegesség egy angol rózsából készült habcsók friss eperrel és tejszínnel tálalva, a "Petit Four" pedig csokoládétorta aranylevelekkel.

Tipp! Hatalmas pörgés volt a Balaton Soundon! Képekért katt ide!




Játssz és nyerd meg a 6 darab Nativa ajándékcsomag egyikét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.