Peller Mariann lesz az új valóságshow háziasszonya

TV2 Peller Mariann ÖsszeEsküvők (tévéműsor) valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végérvényesen eldőlt, ki lesz a szeptembertől induló ÖsszeEsküvők háziasszonya. A választás több népszerű műsorvezető közül végül az RTL Klub Reggelijének egykori arcára, Peller Mariannra esett.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!




rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


Peller Mariann, miután anyacsatornája megvált tőle, továbbra is maradt a szakmában, újságíróként, riporterként tevékenykedett. A Nagy duettben Bereczki Zoltán oldalán tért vissza sikerrel a nagyobb nyilvánosság elé, pénteken esténként főműsoridőben mutathatta meg eddig rejtegetett oldalát. A korábban jókislányként beskatulyázott Mariann a színpadon a szemünk láttára változott át hétről hétre, olykor a vadmacska, olykor a díva szerepét öltve magára. Mindegyikben megállta a helyét és ahogy fogalmazott, számára a legpozitívabb az egészben az volt, hogy helyreállt végre az önbizalma is - a műsornak és persze a rajongóknak köszönhetően.

Úgy tűnik, Mariann produkcióját nemcsak a közönség, de a TV2 is díjazta azzal, hogy beválogatta az új valóságshow, az ÖsszeEsküvők vezetésére esélyesek közé. A castingokon pedig simán vette az akadályokat, hiszen a csatorna végül neki szavazott bizalmat és rá osztotta az év valóságshow-jának háziasszonyi szerepét.

Peller Mariann nagy álma válhat ezzel valóra, hiszen régóta várt az alkalomra, hogy egy igazán nagy volumenű műsorban mutathassa meg, mire is képes valójában. Az első csatát már megnyerte, kezében a lehetőség, nekünk pedig nincs kétségünk afelől, hogy most is kitesz majd magáért.

Tipp! Kutyafejű nővel reklámoznak! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.