párkapcsolat Sandra Bullock Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása óta Sandra Bullock nem panaszkodhat: elég sok jóképű férfi lengi őt körül. Nemrég még George Clooney-val hozták hírbe a színésznőt, néhány napja azonban egy másik kollégájával kapták lencsevégre...

Ryan Reynoldsszal együtt játszott Sandra a Nász-ajánlat című komédiában, és már a forgatás alatt is remekül megértették egymást. Sandra támaszt nyújtott a férfinak, amikor az elvált Scarlett Johanssontól, és Ryan is támogatta a színésznőt annak csúnya válásakor Jesse Jamestől. Igaz, akkor már hírbe hozták őket, de a két híresség váltig állítja: ők pusztán jó barátok.

AFP
AFP

A napokban Ryan elkísérte Sandrát és annak örökbefogadott kisfiát, Louist egy túrázásra - a csapata a Grand Teton Nemzeti Parkba látogatott el. A két színész között tizenhárom év korkülönbség van, de remekül megértik egymást: barátokkal együtt nyaraltak néhány napig Jackson Hole-ban, Sandra apjának házában. A pár egy közeli ismerőse is megerősítette, hogy Ryan és Sandra remekül megértik egymást: "Rengeteget beszélgetnek, nagyszerű barátok. De azon se lepődnénk meg, ha hamarosan romantikusabbra fordulna köztük a dolog."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.