Sztáranyukák gyűltek össze a híresség babaváró buliján

buli színésznő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tori Spelling élvezi az anyaságot, és olyannyira jó formában van, hogy néhány héttel a szülése előtt még bulit tartott hollywoodi barátnőinek.

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!


Denise Richards-ot, Brooke Burke-et és a szintén sorozatsztár Lisa Rinna-t

AFP
AFP



,,Már fáradok, de ez egy tökéletes nap volt. Nagyszerű dolog megosztani a boldogságot a legjobb barátnőkkel. Élveztem, hogy a gyerekek egykorúak, körülöttünk játszottak, és nagyon jól elvannak egymással." - mondta Tori a Life & Style magazinnak. A szőkeség férje Dean McDermott egy szakácsiskolában volt a buli alatt - a férfi minden vágya ugyanis az, hogy hamarosan egy saját éttermet nyisson. A sorozatsztár nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen férje nemcsak remek apuka, de igazi házitündér is...

Tori még mindig nem tudja a születendő babája nemét, de mivel már van egy fia, a négyéves Liam, és egy lánya, a három éves Stella, a színésznőnek teljesen mindegy, hogy fia vagy lánya születik. A sztár azt is elárulta, attól sem zárkózik el, hogy később egy negyedik gyermeket is vállaljon férjével.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.