Pippa Middleton házasság Katalin hercegnő Kate Middleton Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton a nővére esküvője óta igazán kelendő ifjú hölgy lett - most azonban úgy tűnik, kedvese is észrevette ezt, és hamarosan oltár elé vezeti Pippát.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)






Northfoto
Northfoto

Egy angol lap szerint a huszonnyolc éves húgocska már majdnem teljesen beköltözött kedveséhez, aki még kulcsot is adott Pippának. A barna szépség csinos volt, mint mindig, nem csoda, ha kedvese alig engedte el maga mellől a lagzi alatt. "Rengeteg fotós állt a bejáratnál - Vilmos herceg leszegett fejjel lépett be a templomba, Kate dobott egy finom mosolyt a riportereknek, Pippa és Alex azonban láthatóan igazán közel egymáshoz, majdnem összebújva érkeztek a templomba, Thomas Sutton és Harriet Colthurst egybekelésére" - vallotta egy szemtanú.

Pippa és Alex barátai elmondták, hogy a lány sok ruháját és a neszesszerét is átvitte kedvese nyugat-londoni lakásába - szinte együtt élnek. Bár Pippának is van egy saját otthona, a legtöbb időt mégis harmincegy éves kedvesénél tölti. Sokszor indulnak együtt az éjszakába - többször látták őket a környék jobb éttermeiben vacsorázni, borozgatni. "Sokat vannak együtt, de igyekeznek kizárni a nyilvánosságot az életükből. Alex ki nem állhatja a felhajtást, és idegesíti őt, hogy mindenki vele és Pippával foglalkozik." - vallotta egy közeli ismerős. Szerencséje van Alexnak, mert nemcsak a fiatalabb Middleton lány, de annak egész családja nagyon kedveli őt. Pippa a születésnapját nem olyan régen Vilmossal, Kate-tel és Alexszal ünnepelte - a fiatalok nagyon jól megértették egymást. Ráadásul a Middleton szülők is imádják a jóképű bankárt - bíznak benne, és remélik, hogy hamarosan ő is a családjukba tartozik majd. És miért is ne lenne így, hiszen Pippa ma az egyik legjobb parti: gazdag, szép, okos, van benne egy jó adag vagányság - nem mellesleg az imádott hercegnő legközelebbi rokona...

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.