VV5: Bikiniben toppant be Fecóékhoz a nyolcadik villalakó

VV5 valóságshow sztár villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annamária érkezése alaposan felzaklatta a már bent lévő játékosok életét. A jeges tekintetű lány hamar kihúzta a gyufát lakótársainál, szinte mindegyikkel sikerült megutáltatni magát fél óra alatt. A nyolcadik villalakó - a szavazatok alapján - Dya volt, aki bikiniben lepte meg leendő lakótársait. 

Tipp! Így néz ki Mark Wahlberg luxuslakása! Kattints a képgalériáért!










RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Este egy ismerkedős házibulit is sikerült tető alá hozniuk a villalakóknak, ahol a spicces lányok vonaglásán kívül semmi extra nem történt.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!






Az észbontóan szemrevaló Dya, elárulta, hogy szeret nőies lenni, és kedveli bikiniben mosni idegen emberek autóját. Pár hete éli a szinglik életét, de szerinte ennél jobb dolog nincs is a világon. A műmellű nőhöz természetesen egy kiegészítőként használt öleb is tartozott, de köztük nem alakult ki olyan mélyen a kutya-gazdi viszony, hogy együtt akarjanak bejutni a kulipintyóba.


A légies földiutas kísérő Niki a nyeremény és a hírnév miatt próbált összekunyerálni néhány szavazatot. A sminktől széttorzult arcú lány is a szinglik táborát erősitette, akit a főnyeremény egyáltalán nem motivált annyira, mint a párkeresés.



A romlatlanul lelkes Sysit már tavaly sem akarták beszavazni az előző szériába, pedig akkor férjével együtt próbált beosonni a villa falai közé. Az egy éves felkészülési idő után idén egyedül újra próbálkozott, a cél érdekében még attól sem rettent vissza, hogy három számmal kisebb miniszoknyában üljön be a stúdióba.


Az egyformán halál unalmas három grácia közül Dya kapta a alegtöbb sms-t, így ő társulhatott a többiekhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.