Kiengedték a pszichiátriáról a TV2 egykori sztárját

TV2 pszihológus valóságshow Big Brother kórház BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
BB Évi, azaz Párkányi Évi élete most talán jóra fordul. A Big Brother első szériájának nyertesét több mint félévnyi pszichiátriai kezelés után hétvégére hazaengedték az orvosok.

,,Az ő esetében minden pozitív megnyilvánulás hatalmas előrelépésnek számít. A hétvégéket már többnyire otthon tölti, hétköznap pedig itt él a kórházban, és kezelésről kezelésre jár. Nem tudom, lesz-e még igazi élete, hiszen ő egy nagyon gyenge, visszaeső ember, de az orvosok megtesznek mindent azért, hogy Évi újra magára találjon" - vallotta a Blikknek egy informátor.

www.youtube.com
www.youtube.com

A lány márciusban még szökni próbált, mostanában pedig barátkozik a hétköznapi élettel. Ismerősei pedig csak reménykednek benne, hogy sikerül annyira megerősíteni őt lelkileg és bírja majd az élet adta hétköznapinak számító kisebb, nagyobb pofonokat.

Évi kálváriája közel tíz évvel ezelőtt kezdődött, amikor megnyerte a Big Brothert, és a kapott 16 milliót szinte azonnal eltapsolta, majd jöttek a csalódások, és az első kezelések. Első gyermeke Jancsika a rokonok gyámsága alatt él, második terhességére pedig nem is emlékszik Évi, ahogyan gyermekére, Noelre és annak apjára sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.