Lelepleződtek a The Voice mesterei - Az Aktívban mutatták be őket

TV2 mesterek zsűri tehetségkutató The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este az Aktívban bejelentették, kik lesznek az ősszel induló The Voice tehetségkutató zsűritagjai. A Life.hu előzetes információit a TV2 is megerősítette a hivatalos leleplezéssel.

A Life.hu már múlt héten megírta, hogy a kiszivárgott információk szerint kik lesznek a műsor mesterei. És egy nevet sem tévesztettünk el. Így ősszel a The Voice ítészei Caramel, a TV2 egykori felfedezettje, Malek Andrea énekesnő, Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere és Somló Tamás magyar zenei legenda lesz.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub, Tv2, www.magnacumlaude.hu
Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub, Tv2, www.magnacumlaude.hu

Malek Andrea saját bevallása szerint már régóta kacérkodott egy efféle szerep gondolatával, és a kínálkozó lehetőségnél egyetlen nőként el is vállalta a feladatot. Caramel volt az egyik legbiztosabb név, hiszen évekkel ezelőtt a Megasztár 2 nagy felfedezettje volt, és időközben igazi popsztárrá nőtte ki magát. Ő lesz a lágyszívű, együttérző zsűritag, hiszen már átélte a versenyzők helyzetét. Mező Misinek valószínűleg a kemény megmondó szerepét szánta a csatorna, de a Magna Cum Laude énekese úgy gondolja, hogy a zord külseje egy érző lelket takar. Somló Tamásra pedig a nagy öreg szerepe hárul, hiszen rangidős zenészként, aki olyan legendás zenekarokban játszott, mint az Omega vagy az LGT, sokat számít majd a véleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.