5 híresség, aki méregdrágán vágat hajat

frizura haj drága fodrász sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a fodrászunknak rossz napja volt, akkor is maximum egy városnyi embernek tűnik fel a félresikerült frizura. A hírességek viszont nem engedhetik meg maguknak, hogy a fodrászuk bakizzon, mert egy nappal később a fél világ a rosszul sikerült frizurán csámcsog. Éppen ezért inkább hatalmas összeget hagynak a legmenőbb szakembereknél, hogy tökéletesen nézzenek ki.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


Kim Kardashian

Goodform Of Hollywood Salon



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Emma Watson

2011-ben az angol színésznő volt az egyik, akinek a frizurájára a legtöbb ember keresett rá az interneten (a másik Justin Bieber volt). Emma Watson nem egyszerűen levágatta a haját, hanem újra divatba hozta a rövid hajat - ezen belül is a pixie fazont. A színésznő Rodney Cutler amerikai sztárfodrászra bízza a frizuráját, ahol megközelítőleg 300 dollárt (kb. 72.000 forint) fizet a színezésért és 200 dollárt (kb. 48.000 forint) a vágásért. Mielőtt sokallnánk az 500 dollár (kb. 120.000 forint) körüli összeget, ne felejtsük el, hogy a színésznő körülbelül 30 millió dollárt kapott a két utolsó Harry Potter-filmért, és a 15 legjobban kereső 25 év alatti sztár között van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Lady Gaga mellet villant legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (18+)


Reese Witherspoon

Prive Salonban



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Aniston

Amikor 2004-ben a világ megismerte Rachel Greent, a Jóbarátok egyik karakterét, minden nő olyan hajat akart, amilyen neki volt. Jennifer Aniston fodrásza, Chris McMillan ikonikus frizurát alkotott, a Rachel-vágás jó egy évtizedig a legkedveltebb volt. A legjobb magyarázat erre, hogy a vágás minden stílushoz illett a sportostól kezdve az elegánson át a hétköznapiig. Nem is csodálkozunk rajta, hogy Jennifer Aniston azóta is Chris McMillan szalonjába jár, ahol a sztárfodrász 600 dollárért (kb. 144.000 forint) vágja a haját, a festés pedig 320 (kb. 76.800 forint) dollárnál kezdődik, ami a színésznő számára alsó hangon is 920 dollárt (kb. 220.800 forint) jelent alkalmanként. Na, igen, és ebben még nincs benne a borravaló.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna

Ha nem is olyan gyorsan váltogatja a hajszínét, ahogy más a fehérneműjét, az énekesnőt sokszor nehéz követni. Egyik pillanatban még fekete, aztán szőke, majd Rihanna-piros, végül visszatér a kezdetekhez és barnára vált - mindezt egy éven belül. A fazonokról és hajhosszról pedig ne is beszéljünk! Aki ebben segít neki, az Ursula Stephen sztárfodrász, aki a pletykák szerint a hét hat napjából a híresség rendelkezésére áll, aki naponta 285 dollárt (kb. 68.400 forint) fizet neki. Ez hetente - most kapaszkodj! - minimum 1710 dollár (kb. 410.400 forint).

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Menyasszonyi ruhák 2012-ben! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.