Saját anyjának néz ki a 25 éves sztár - Heti beauty-mustra

frizura baki haj smink szépség fodrász sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohan hosszú idő után először jelent meg a vörös szőnyegen. A 25 éves sztár döbbenetes változáson ment keresztül az elmúlt időszakban előnyére és hátrányára egyaránt. Heti stílusmustra.

Tipp! Stílusikonok 60 felett, tőlük érdemes tanulni! Kattints a galériáért!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Nézd meg milyen az, amikor Lindsay szexi! Kattints a képre! (+18)

Kócos hajjal a vörös szőnyegre

Főleg így a báli szezonban érdekes megfigyelni a vörös szőnyeges frizurákat. Nagyon úgy tűnik, hogy a keményre lakkozott kontyok ideje lejárt a hírességek körében. A Disney hercegnős hullámok mellett egyre többen egyszerűen semmit sem kezdenek a hajukkal. Ez néhányszor, például Chelsea Handler vagy Rose Byrne esetében, még vagány, laza hatást is kelt. Madeline Carroll színésznő viszont túl messzire ment. Az ő kócos frizurájára egyszerűen nincs mentség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Chelsea Handler, Rose Byrne és Madeline Carroll

Szexi a rózsaszín

A babarózsaszín rúzzsal sokaknak nagyon kell vigyázni, mert barna bőrön Barbie-s hatást kelt. Akinek viszont hófehér a bőre, annak kötelezővé kellene tenni a használatát. A bájos Bella Thorne színésznő alabástrom színű bőrével és vörös hajával ugyanolyan remekül mutat, mint Katharine McPhee énekesnő sötét haja, sötét szeme és hófehér bőre mellett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bella Thorne és Katharine McPhee

Tipp! Bombaformában a 62 éves divattervező! Kattints a galériáért!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rachel McAdams és Julianne Moore

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.