Új oldaláról mutatkozott be Jennifer Aniston pasija

break tánc Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre jobban megismerhetjük Jennifer Aniston titokzatos kedvesét, Justin Theroux-t.

Tipp! VV5: Hazaküldték a összeférhetetlent! Kattints a galériáért!


a videót itt nézheted meg!

Szólj bele: A gyerektől ment tönkre a párkapcsolat


AFP
AFP


A negyvenéves színész arról mesélt a műsorban, hogy barátnője, Jennifer állandóan arra kéri őt, hogy táncoljon neki, de ezt ő csak akkor teszi meg, ha nála van az a bizonyos cipő, amiben brékelni szokott. "Van egy cipőm, csakis abban szoktam brékelni. Egyszer táncoltam egy barátom esküvőjén, azóta Jen mindig azt kérdezi, mikor ismételem meg legközelebb" - mesélte a férfi. Erre Ellen előhúzott egy zacskót, benne az ominózus cipővel, és Jen üzenetével - Justin pedig kénytelen volt megmutatni breaktánctudását.

Theroux és a szőke színésznő együtt játszanak a hamarosan mozikba kerülő Wonderlust című filmben. Aniston állítása szerint már korábban is ismerték egymást, és még nem voltak együtt a forgatás alatt - a románc hivatalosan csak a tavalyi év elején kezdődött.

Tipp! Így árulják magukat a sztárok! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.