"Nem vagyok meleg" - Így reagált a pletykákra a herceg

herceg homoszexualitás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég kínos helyzetbe került Harry herceg: azt pletykálták róla, hogy meleg.

Harry herceg ma az egyik legkelendőbb agglegény, ő pedig ezt nem rest kihasználni. A fiatal szívtipró szívesen flörtöl csinos nőkkel, így nem sok emberben merül fel, hogy Vilmos herceg öccse a férfiakhoz vonzódik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nemrég azonban a kékvérű kínos helyzetbe került: Alan Carr komikus egy szórakozóhelyen kissé bizarr táncot lejtett a herceg előtt. Harry focista barátjával, David Beckhammel mulatott egy szórakozóhelyen, ahová nem sokkal később Alan Carr is megérkezett divatmániás barátjával, Gok Wannal és az énekesnő Katherine Jenkinsszel, és csatlakoztak Harryékhez.

Carr hamarosan úgy döntött, táncolni kezd Harry előtt, aki kissé zavarba is jött. A komikus Rihanna mozdulatait akarta utánozni. "Jól csináltam, a barátom azt mondta, tökéletes voltam" - vallotta a komikus. Harry is élvezte az éjszakát a furcsa társaságban, bár közben kijelentette, bárki fejében fordult is meg a gondolat, bármilyen tánccal is provokálta őt Alan, tudni kell, hogy nem vonzódik a férfiakhoz. "Másnap, amikor felkeltem, csak arra gondoltam, hogy Davidnek nem táncoltam, viszont egy herceggel mulattam egész éjjel" - vallotta boldogan a komikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.