fashion week Madonna sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna elvileg ma is stílusikon, a színpadon mindig kirobbanó formában van és elképesztő kreációkat visel, a hétköznapokon viszont sokkolóan alulöltözik. A legutóbbi róla készült fotókon szinte fel sem ismertük.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


A sztár még mindig rengeteget koncertezik, dalai pedig sikeresek, de a stílusa már egy jó ideje nem a régi - legalábbis a színpadon kívül. Madonna mostanában szinte mindig röhejesen öltözik fel, legutóbb azonban felülmúlta önmagát: saját nagyanyjának öltözött, fiatal barátja, Brahim Zaibat pedig úgy festett mellette, akár az unokája.

Northfoto
Northfoto

Kattints és nézd meg a magyar sztárok stílusát!

Az 53 éves énekesnő Isztambulban járt kedvesével, a városnézéshez pedig nevetségesen öltözött fel. Madonna fekete kötött ruhát, hosszú szürke kötött kardigánt, motoroskesztyűt és fekete bakancsot viselt. Bár próbált fiatalosnak tűnni a picire manikűrözött fekete körmeivel és lenőtt szőke hajával, ez nem sikerült neki - nagyon rosszul nézett ki a szexis fiatal férfi mellett. Vajon Madonna mikor érzi majd úgy, hogy a korának megfelelően kellene öltözködnie, még akkor is, amikor nem a vörös szőnyegen, hanem egy szimpla városnézésen jár?

Az RTL Klub sztárja mindent megmutatott! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.