Baleset történt Sandra Bullock filmjének forgatásán

színésznő forgatás Sandra Bullock sérülés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullock legutóbbi filmjének forgatásán komoly baleset történt.

A The Heat című mozi készítésekor egy utasokkal teli busz rohant a forgatócsoport kamionjába Bostonban. A városban ugyanis elszabadult egy autóbusz, amely az éppen ott forgató stáb egyik kamionjának vágódott. Hasonló dolog történt már Sandrával - a Féktelenül című filmjének témája éppen az volt, hogy egy megállíthatatlan busz rohan át a városon egy bombával.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A film másik főszereplője Melissa McCarthy, a rendező pedig Paul Feig - ők nem sérültek meg. A baleset után tizenegy embert kellett kórházba szállítani, de senkinek sem lettek életveszélyes sérülései - írja a People magazin. Sandra Bullock egyébként nem először járt szerencsétlenül forgatáson: 2008-ban a Nász-ajánlat forgatásán a korábbi férjével, Jesse Jamesszel szenvedett balesetet, és a Beépített szépség készítésekor is megsérült a világsztár egy leborult díszlet miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.