Tóth Gabi család énekesnő Tóth Vera viszály sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta hangos a sajtó a két Tóth lány állandó konfliktusától, elhidegülésétől, a testvéri kapcsolat megromlásától. Tóth Vera szerint azonban mindennek a fele sem igaz - jóllehet, már nem úgy békülnek ki, mint régen.

A két énekesnő konfliktusa azért robbant ki hónapokkal ezelőtt, mert Vera úgy döntött, hogy egy ideig nem akar egy színpadra lépni a húgával. Sokan ebből arra következtettek, hogy a testvérek viszonya végleg megromlott. Erről azonban Vera szerint szó sincs. "Annyira vagyunk Gabival rosszban, hogy ezen a hétvégén például együtt veszünk át egy kitüntetést szülővárosunkban, Tapolcán, a városért végzett munkánk elismeréseként" - árulta el az énekesnő, aki szerint a bulvársajtóban az elmúlt időszakban sokszor jelentek meg ferdítések, féligazságok, sőt hazugságok is, emiatt alakult ki az olvasókban az a kép, hogy ők ketten haragban lennének.

Fotó: FEM3
Fotó: FEM3

Holott - Vera szerint - csupán egy természetes eltávolodás az, ami köztük történik. "Minden családban előbb-utóbb eljön az idő, amikor a gyerekek leválnak a szülőkről, önálló személyekké válnak. Mivel mi a nagyközönség előtt nőttünk fel, így most ez a leválás is a kíváncsi tekintetek előtt zajlik. Az idősebb testvérként az én feladatom, hogy leváljak a szüleimről és a húgomról is, amit neki is meg kell értenie. Gabinak ezt azért nehezebb talán elfogadnia, mert nekünk gyermekkorunk óta a zene volt a békítő eszköz. Ha gyerekként összebalhéztunk, a közös éneklés segített békülni és most éppen erre nincs lehetőség. De ez nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretnénk egymást, vagy megromlott volna a kapcsolatunk" - szögezte le a Megasztár első győztese, aki elhatározta, hogy ebben a témakörben - épp a túlzott felhajtás okozta problémák miatt - többször már nem szólal meg. Gabi és Vera pár hete mégis egy színpadon lépett fel a naphegyi borbár megnyitóján, de szigorúan egymás után, nem énekeltek közös dalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.