ünneplés Hálaadás Justin Theroux barátság Ed Sheeran Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok egykori színésznője a sztárbarátnőiről híres Ed Sheeran társaságában töltötte a hálaadást. De vajon hol volt addig a vőlegénye?

Jennifer Aniston lett Ed Sheeran új haverínája. Az énekes-dalszerző híres arról, hogy olyan sztárokat tudhat a barátjának, mint Taylor Swift, Elton John és Courteney Cox. A brit sztár most egy újabb hollywoodi színésznő barátságával lett gazdagabb: Jennifer Anistonnal töltötte a hálaadást.

Jen menedzsere és Ed Sheeran között Forrás: Instagram/Aleen Keshishian

A vidám hangulatú estét Jen menedzsere, Aleen Keshishian örökítette meg és posztolta Instagram-oldalára. A nagy kérdés, hogy miért vőlegénye, Justin Theroux nélkül töltötte Jen az amerikaiak egyik legfontosabb ünnepét. Ahogy a Life.hu is megírta, a legutolsó hír, ami a sztárpárról napvilágot látott az az, hogy ismét elhalasztották frigyüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.