Levágatta a haját Jennifer Aniston

frizura hajvágás stílus fodrász Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, a világsztár megunta ikonikus frizuráját, és ő is bubifrizurát vágatott magának.

A múlt héten Pamela Anderson szabadult meg hajkoronájától - már azon is férfiak milliói döbbentek meg. A héten pedig Jennifer Aniston vágatta le a haját - ez azért is érdekes, mert a színésznő frizuráját évek óta milliók utánozzák, és a legnépszerűbb hajak listáján még Katalin hercegnőt is maga mögé utasította. Jennifer a hét elején Los Angelesben meg is mutatta új frizuráját.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A filmsztár a Vogue magazinnak azt is elmesélte, hogyan jött a hirtelen ötlet. ,,Otthon ültem, csak szörföztem a tévécsatornák között, amikor találtam egy jó hajat, és gyorsan át is küldtem Chris-nek, a fodrászomnak. Kiderült, hogy azt a hajat épp ő vágta néhány nappal korábban - így nem is volt miről beszélni."

Jennifer döntése merész volt, de nekünk nagyon bejött: örülünk, hogy a díva végre változtatni mert ikonikus tincsein. Nektek hogy tetszik az új Jen?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.