Kocsis Tibor TV2 Malek Andrea koncert énekesnő fellépés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az utcán is háborúzik a két nagy kereskedelmi csatorna. Az RTL Klub nem engedi, hogy Kocsis Tibi duettet énekeljen Malek Andreával az énekesnő koncertjén - írja a Bors.

A hírt két nappal a koncert előtt közölték Malekkal, aki koncertjét több duettal is színesíteni szerette volna: Berkes Gabi és Nádor Dávid mellett Malek Miklós mentoráltjával, Kocsis Tibivel is szeretett volna énekelni, aki igent is mondott a felkérésre.

Csütörtök délelőtt Andi még úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy mennyire örül, hogy a tehetségkutatók végeztével bárki bárkivel felléphet, és a TV2 és az RTL Klub tehetségei egy színpadon állhatnak. Ám ez az érzés nem tartott sokáig.
A Bors információi szerint a letiltás azért történt meg, mert Andi koncertjét a TV2 hirdette. A duettnek állítólag az énekesnő csatornája sem örült, és többször pedzegették, hogy lehet a művésznőnek nem kellene egy színpadra állnia az RTL Klubos fiatalemberrel.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Mi művészek vagyunk, a színpadon élünk. Kétségtelen, hogy fantasztikus megjelenési lehetőségeket kaphatunk a kereskedelmi tévéktől, de ezt a rivalizálást sohasem értem meg. Nem akartunk magunkra venni felcímkézett pólókat, csak énekeltünk volna egy jót" - mondta kiábrándultan Andi.

Kocsis Tibort is megkereste a lap, ám helyette a menedzsere, Schiwert-Takács László szólalt meg, aki egyben az X-Faktor kreatív producere is volt.

"A két csatorna tehetségkutatóinak felfedezettjei eddig sem léphettek fel együtt, a Rolex és a Timex sem egy vitrinben kínálja az óráit - mondja a szakember. - A művészet legnagyobb tiszteletben tartása mellett: ez üzleti döntés."

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.