műsorvezető fogyás Harsányi Levente futás Mádai Vivien sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmódot váltott és lefogyott induló, új műsora kedvéért Harsányi Levente - tudta meg a Life.hu.

A műsorvezető a futásnak köszönhetően dobta le felesleges kilóit.

" Minden nap hét kilométert futok, amivel négy kilót fogytam és nem titkolt célom, hogy egy éven belül lefussam a félmaratont"- árulta el Levente. "Emellett kicsit másként is étkezem. És mivel most már nincs reggel a rádióműsorom, ezért ahelyett be tudtam iktatni a teniszt. Hetente több alkalommal játszom. Ezt és a futást is nagyon élvezem- tette hozzá a műsorvezető, aki a május 3-án, az M1-en induló Legenda című szórakoztató produkció miatt változtatott életformáján.

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán, Gálos Mihály Samu
Fotó: MTVA/Nagy Zoltán, Gálos Mihály Samu

Levente Mádai Vivennel kocog

Leventét a kisfia, a négy éves Nándi is mozgásban tartja. "Most már nagyon jó partner a kisfiam sok mindenben. Lehet, hogy hamarosan egy forgatásra is behozom magammal. Abban nem vagyok biztos, hogy türelemmel végig üli az egészet, de a közeget biztosan élvezni fogja. Nagy színész-komikust látok benne. Biztos vagyok abban, hogy a humora megvan hozzá"- mondta nevetve a büszke édesapa.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.