Tóth Gabi RTL II énekesnő Tóth Vera Szombat esti láz kiesés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera teljesen kiakadt húga, Gabi szombati kiesése miatt - tudta meg a Life.hu.

Az énekesnő a legnagyobb közösségi oldalon adott hangot csalódásának, amiért Gabi nem jutott be a Szombat Esti Láz döntőjébe. Sokan úgy gondolták, hogy a vadóc énekesnőnek akár a győzelemre is esélye van. Ám a közönség nem őt, hanem a kissé esetlen Szilveszter gazdát juttatta a fináléba.

Forrás: FEM3
Forrás: FEM3


"Tegnap este nagyon szurkoltam Gabinak! Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a 'majomkodás'. Tudom, tudom, buta 'kérdés' ez részemről, mert ez egy showműsor, kell a cirkusz... De tartalom nelküli cirkusz, etetés, műcsillogás? Kérdem én, még meddig tart, hogy az illúzió, a valótlanság, a jópofáskodó, tartalmatlan semmik felületet kaphatnak a televízióban és egy keményen dolgozó gigatalentumot kiszorítanak, mert jaj, de vicces a Gangnam-style, és hogy a nem tudom milyen gazda kutyapózban liheg főműsoridőben? Nos, anyukám is vicces, mégsem kezd el énekelni meg táncolni egy országosan nézett show-ban" - fakadt ki Vera, aki mindenkit biztosított arról, hogy a kiesése ellenére Gabi biztosan nem hagyja abba a táncot.

"Köszönjük a szurkolást-szavazást mindenkinek! Amúgy Gabi jól érezte magát a táncban, marad is benne ebben a világban és nagyon jót tett neki lelkileg ez az egész, ez a lényeg, belőlem meg kikivánkozott a véleményem" - fejezte be üzenetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.