Demcsák Zsuzsa TV2 baki sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosan, a legnagyobb közösségi oldalon kért bocsánatot Demcsák Zsuzsa, aki élő adásban belekuncogott egy halálhírbe- tudta meg a Life.hu.

A műsorvezető a TV2 reggeli műsorában nevetve mondta be, hogy egy magyarszecsődi férfi tragikus körülmények közt halt meg. Tettéért ma a legnagyobb közösségi oldalon vezekelt nyilvánosan.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"Egy tragédia margójára...Még egyszer szeretném elmondani, leírni, hogy hibáztam és természetesen vállalom a felelősséget. Elnézést kérek azoktól is, akik csak olvastak róla és felháborította őket mindaz, ami történt. Belekuncogtam egy szörnyű körülmények között, tragikus halált halt férfiről szóló cikk felkonferálásába. Nem rajta nevettem, nem a halálán, de az akkori lelkiállapotomat nem kívánom feltárni. Azonnal összeszedtem magam és folytattam tovább (nem kevertek le), de a hiba megtörtént és élő adásban lehetetlen volt korrigálni. Azonnal tudtam, mekkora hibát követtem el. Tudtam, hogy én mit éreznék hasonló helyzetben és tudtam, hogy talán anyaként, feleségként, gyerekként meg sem tudnám bocsátani"- írta a műsorvezető, aki még aznap este telefonon bocsánatot kért a férfi családjától.

Ugyanakkor Demcsák Zsuzsa bejegyzésében azt is jelezte, hogy nem igaz az a hír, miszerint az elhunyt férfi szerettei elítélnék őt és idézte a családtagok mondatait. "Kedves Zsuzsanna! Döbbentem olvasom a cikket! Én nem nyilatkoztam, hazugság az egész! Perelni eszünkben sincs! Elfogadtam a bocsánatkérését! Üdvözlettel:...." Szándékosan nem írok nevet, hogy ne generáljak újabb hullámokat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.