Szerződést szegett a Republic együttes volt tagja

szerződés Abella Miklós Republic sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szerkesztőségéhez eljuttatott produceri szerződés alapján - a zenekar hivatalos álláspontja szerint- egyértelmű, hogy Tóth Zoltán a Republic egykori gitárosa felrúgta az együttes, a kiadó és a közte kötetett megállapodást.

A zenész az egyik közösségi oldalon tette ki nyilatkozatát, miszerint saját döntése alapján feloszlatja az együttest:

"Természetes jogommal élve a Republic együttest visszamenőleges hatállyal 2013. március 11-ével megszüntetem, egyben védelem alá helyezem. Semmilyen később alakult formáció nem tekinthető sem természetes folytatásának, sem szellemi örökösének" - írta Tóth.

Forrás: republic.hu
Forrás: republic.hu

Tóth Zoltán

A Republic tagjai értetlenül állnak a történtek előtt. "Tóth Zoltán megszegte a kilépésekor az együttes és közte kötetett szerződés két pontját, miszerint nem folytathat a Republic művészi tevékenységével kapcsolatos véleményalkotást, és köteles minden nyilatkozatát egyeztetni az együttes és a kiadó munkatársaival. A Republic továbbra is tartja a szerződésben foglaltakat és folytatja további működését"- nyilatkozta portálunknak az együttes menedzsere, Abella Miklós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.