Tóth Gabi fotós focista Rasztovits Dávid sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rasztovits Dávid a focilabdát időnként fényképezőgépre cseréli, és bár a futball maradt az igazi szenvedély az életében, időnként lencsevégre kapja a celebeket - tudta meg a Life.hu.

Rasztovits Dávid a hétvégén egy magyar tervezésű cipőmárka bemutatóján profi módon fotózta a megjelent hírességeket. A focista elmesélte, hogy nemrég kapott kedvet a fotózáshoz, ami remek hobbi számára, amikor éppen nem a bőrt rúgja.

Fotó: Gedeon Beatrix/Life.hu
Fotó: Gedeon Beatrix/Life.hu

Ezúttal Rasztovits Dávid fotózta a celebeket

"Szeretem elkapni a különleges pillanatokat és meglátni a fotóalanyok egy másik arcát. A fotózás mindig is vonzott, de természetesen a futball-labdát nem cserélném le a fotómasinámra. Leginkább állatokat szeretek fotózni, mert őszintén tudják megmutatni magukat és jó képek akkor születnek, amikor a fotóalanyok el tudják magukat engedni. Bár most egy sajtóeseményen vagyunk, itt is próbálok olyan képeket készíteni, amelyek más arcát mutatják meg az ismert embereknek" - mesélte Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.