Egykori csapattársa tartja a lelket Schumiban

kóma Michael Schumacher Felipe Massa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazil Felipe Massa nemrég bent volt Schumachernél a kórházban. 

Schumacherről hetek óta nem érkezett hivatalos információ - csak annyit tudni, hogy 3 hete elkezdték felébreszteni a kómából. Massa azonban a napokban meglátogatta egykori csapattársát a grenoble-i kórházban, és azt mondta, nem tapasztalt semmi olyasmit, ami miatt kételkednie kellene abban, hogy felépülhet - írja az Origo.hu.

Felipe Massa Forrás: AFP/Prakash Singh

A brazil autóversenyző elmondta, beszélt Schumihoz, elmesélte neki, amit Jerezben csinált, vallott az autójáról és az új csapatáról, illetve biztatta, hogy ébredjen fel. „Optimista vagyok. Szerintem hinnünk kell benne. Erős, nagyszerű ember, ezért tényleg bízom abban, hogy felébredhet, és újra élvezheti az életet."

Massa elmondta azt is, semmi furcsát nem érzékelt a hetekkel ezelőtt síbalesetet szenvedett sportolón. „Aludt, és közben normálisnak tűnt. Úgy tűnt, a száját mozgatva reagál is, ezért jó volt látni. De nem vagyok orvos, nem tudom eldönteni, hogy milyen állapotban van" - mesélte a pilóta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.