Taylor Swift Jake Gyllenhaalnak adta a szüzességét

szüzesség Taylor Swift Jake Gyllenhaal szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két világsztár románca nem véletlenül ért véget: a sármos színész csúnyán elbánt a country üdvöskéjével. 

A szőke énekesnő 2010 elején kezdett randevúzni a Szerelem és más drogok sztárjával, azonban több mint egy év járás után búcsút intettek egymásnak. Taylor Swift 2012-ben megjelent Red című albumán a felvételek szinte egytől egyig a fájdalmas szakítás témáját boncolgatják, az pedig nyílt titok, hogy Gyllenhaalról szólnak a dalok.

Forrás: AFP

Arra azonban csak most derült fény, hogy mi is volt a gyönyörű pár szétválásának valódi oka: a lány közeli ismerősei elárulták, hogy az énekesnő a szüzességét egészen házasságig szerette volna tartogatni, de Jake Gyllenhaal annyira elcsavarta a fejét, hogy a szőkeség végül nem bírt neki ellenállni. Swift úgy érezte, megtalálta a színész személyében a nagy Ő-t, sőt mi több, gondolatban már a házasságot tervezgette. Gyllenhaalt azonban finoman szólva nem érintette mélyen a lány „ajándéka": nem elég, hogy nem jelent meg a 21. születésnapi buliján, de egyáltalán fel sem köszöntötte. Ezek után nem csoda, hogy szakítás lett a vége a dolognak...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.