Tóth Gabi fülig szerelmes, és ezt bátran ki is mutatja

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi fotó szerelem dalszöveg kapcsolat
Szárnyal a boldogságtól, és Palya Bea dalszövegekkel posztol képeket párjáról az énekesnő. 

Bár már nem nyilatkozik a magánéletről, néha kaphatunk egy-egy bensőséges fotót. Gabi Palya Bea: Szabadon című slágerének néhány sorát fűzte a kép mellé, melyen kedvese látható.

Forrás: Instagram/tothgabi

Forrón csókolja egymást Tóth Gabi és Trap kapitány

Az Instagramjára posztolt fotón az énekesnő és az X-Faktor egykori versenyzője forró csókban forrnak össze. A képet rengetegen lájkolták már, és sok boldogságot kívánnak Gabiéknak.

Tudd, hogy nagyobb vagy, mint a problémáid...http://www.life.hu/intim/20151119-pilat-gabor-tudd-hogy-nagyobb-vagy-mint-a-problemaid.htmlGyakran ütközünk falakba, és találjuk szemben magunkat különböző problémákkal. Persze mindenkinek a sajátja a legnagyobb, ez vitathatatlan. Viszont létezik egy ennél is nagyobb dolog. Ez pedig te vagy. Intim--Megvan, mennyi szex kell a boldogsághozhttp://www.life.hu/intim/20151119-megvan-mennyi-szex-kell-a-boldogsaghoz.htmlKutatók állítják, hogy heti egy összebújás kell egy jól működő párkapcsolathoz, és nem lesznek elégedettebbek és boldogabbak azok, akik ennél többször kerítenek alkalmat a lepedőgyűrögetéshez. Intim--Szerelmes fotóval köszöntötte férjét Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/intim/20151119-catherine-zeta-jones-szineszno-szerelmes-fotoval-koszontotte-michael-douglast-hazassagi-evfordulojan.htmlMilyen édes! Ölelkezős képpel ünnepelte 15. házassági évfordulóját a színésznő. IntimOrigoHoppá! Szexvideóval zsarolják Shakirát és Gerard Piquéthttp://www.life.hu/intim/20151119-szexvideoval-zsaroljak-shakirat-es-gerard-piquet-par-nappal-a-benzema-botrany-utan.htmlA Benzema-Valbuena-botrány után két héttel Gerard Piqué lehet a következő érintett egy szexvideós ügyben. A Barca védőjét állítólag zsarolja egy volt alkalmazottja. IntimOrigoForró! Ezek a legjobb szexjelenetek az RTL Klub vadonatúj sorozatábólhttp://www.life.hu/intim/20151118-stohl-andras-szinesz-best-of-szexjelenetei-az-rtl-klub-vadonatuj-sorozatabol-a-valotarsakbol.htmlA Válótársak című, párkapcsolatokról szóló sorozatban többször láthatjuk majd Stohl Andrást intim helyzetben. A Life.hu megszerzett pár pikáns fotót a filmből, ezzel egy kis ízelítőt adva abból, mi vár ránk csütörtökön este.Intim--Hoppá! Kendall Jenner húga szájába dugta a nyelvéthttp://www.life.hu/intim/20151118-kendall-jenner-huga-kylie-jenner-szajaba-dugta-a-nyelvet.htmlA fiatal celeblányok meglehetősen intimre sikerült videót posztoltak magukról a Snapchaten. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.