Tudd, hogy nagyobb vagy, mint a problémáid...

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Gyakran ütközünk falakba, és találjuk szembe magunkat különböző problémákkal. Persze mindenkinek a sajátja a legnagyobb, ez vitathatatlan. Viszont létezik egy ennél is nagyobb dolog. Ez pedig te vagy.

Megteheted, hogy felértékeled a problémát, vagy éppen magadat értékeled le ahhoz képest, de ez olyan, mintha lenne egy Rolls Royce-od, és csirkéket nevelnél benne, esetleg trágyát szállítanál vele.

Forrás: Thinkstock

Úgy tartja a mondás, segíts magadon, és Isten is megsegít. A csodák önmaguktól a te szándékod és közreműködésed nélkül ritkán következnek be, ezért jobb, ha teszel értük. Ha fokozni szeretnéd a mondás igazságában rejlő erőt, akkor javaslom, hogy

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 15 ezer embernek tartottam tréningeket és konziltációkat. Túl sok olyan párkapcsolatot láttam, amiről ugyan nem jelenthetjük ki, hogy vergődnek, vagy a szakadék szélén billegnek, de azt igen, hogy messze nem tudták kihozni belőle a maximumot, és tartósan megélni azokat az érzéseket, amelyek lehetőség szintjén benne voltak. És miért? "Csupán" a szerelmen kívüleső összefüggések ismeretének hiánya miatt.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés, vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Ez azon az egyszerű törvényszerűségen alapszik, hogy az önlemondás (nem önfeláldozás) által saját magad erősödsz. Tehát, ha egy nehezen kezelhető gond akad az utadba, keress valakit, aki még a tiednél is nagyobbal küszködik, és segíts neki!

Ne oldd meg helyette, vezesd rá a megoldásra, adj neki eszköztárat hozzá, és biztasd! Így a saját problémád is kisebb, egyszerűbben kezelhető lesz,

a visszaáramló energiáról nem is beszélve, amit a segítségért cserébe kapsz.

Barátnőre soha, leendő numerákra inkább: Erre gondolnak a férfiak maszturbálás közben (18+)http://www.life.hu/intim/20151118-ezekre-gondolnak-a-ferfiak-maszturbalas-kozben-baratnore-soha-leendo-numerakra-inkabb.htmlA statisztikák szerint a férfiak legalább 40%-a naponta végez önkielégítést, és ez az arány a párkapcsolatban élők esetében sem sokkal kisebb. De mire gondolnak eközben a pasik? Megkértük néhány férfiút, hogy anomin módon meséljen nekünk erről. IntimThinkstockKiderült, miért óvja házasságát Daniel Craig felesége, Rachel Weiszhttp://www.life.hu/intim/20151119-rachel-weisz-szineszno-ezert-ovja-hazassagat.htmlA 45 éves színésznő szerint az egyik legjobb dolog abban, hogy öregszik, hogy végre a zárt ajtók mögött élheti szerelmi életét.Intim--Most bárki megcsodálhatja Kate Moss csúnyáját közelről - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151119-kate-moss-meztelen-puncijat-most-barki-megcsodalhatja-kozelrol.htmlAhogy arról tegnap beszámoltunk: Kate Moss ikonikus pucér képeiből nyílik majd november 25-én kiállítás Londonban. A tárlaton pedig egy igen pikáns fotót is megcsodálhat majd a közönség. Intim--13 évvel fiatalabb, dögös sportolóval jött össze Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/intim/20151119-nicole-scherzinger-grigor-dimitrov-bolgar-teniszezovel-jar.htmlÚgy látszik, csak pletyka volt, hogy az énekesnő és Lewis Hamilton újra egymásra talált. A legújabb hírek szerint ugyanis Nicole Scherzinger a teniszezőnő, Maria Sharapova exével jár. IntimAFPMegvan, mennyi szex kell a boldogsághozhttp://www.life.hu/intim/20151119-megvan-mennyi-szex-kell-a-boldogsaghoz.htmlKutatók állítják, hogy heti egy összebújás kell egy jól működő párkapcsolathoz, és nem lesznek elégedettebbek és boldogabbak azok, akik ennél többször kerítenek alkalmat a lepedőgyűrögetéshez. Intim--Szinetár Dóra: "Felháborító hazugság, amivel megvádoltak"http://www.life.hu/intim/20151119-szinetar-dora-sose-mondana-rosszat-volt-ferjetol-valaki-szitani-akarja-a-feszultseget.htmlA színésznő nemrég nyilatkozott Bereczki Zoltánnal való kapcsolatáról, a megjelent cikkben azonban szerinte kiforgatták a volt kedvesről tett kijelentéseit. Bár nem szívesen nyilatkozik a magánéletről, most mégis tisztázta a helyzetet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.