Megható! Pénzt gyűjtenek Michael Schumacher rehabilitációjára

összefogás német sportoló Michael Schumacher segítség gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dallas Mavericks kosarasa, Dirk Nowitzki szervezi azt a barátságos találkozót, melynek bevételét a hétszeres világbajnok rehabilitációjára szánják. A nemes gesztus a hírek szerint meghatotta a családot. 

Az egykori Forma-1-es pilóta még 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta pedig ritkán érkeztek hírek az állapotáról. A meccsre július 27-én Mainzban kerül sor, méghozzá világsztárok jelenlétében. Biztosan pályára lép majd Lukas Podolski, a német labdarúgó-válogatott csatára, aki nagy rajongója a Forma-1-es versenyzőnek - írja a Die Welt.

Forrás: AFP/Matthias Hangst

"Kisfiúként Michael volt a példaképem. Fegyelmezett és alázatos volt mindig is, ami példaértékű. Csodálatos, hogy a barátom és az is, ahogy a barátok összefogtak érte" - nyilatkozta a sportoló a lapnak, aki többször is találkozott már Schumacherrel a balesete előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.