5 híresség, aki Jennifer Anistonon kívül köztudottan utálja Angelia Jolie-t

Brad Pitt színésznő Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azzal nem mondunk újat, ha eláruljuk, hogy a Jóbarátok sztárja és Angelina sosem lesznek kebelbarátnők. De nem Jennifer Aniston Jolie egyetlen ellensége Hollywoodban - íme 5 híresség, akik vállalják, hogy nem kedvelik túlzottan a démoni filmcsillagot. 

Chelsea Handler

"Démon" - így nevezte a népszerű talk-show háziasszony, Chelsea Handler Angelinát a Watch What Happens Live című műsorban. A tévésről is tudják, hogy elég éles nyelve, és sokszor szarkasztikus a humora, mégis, elég komolynak tűnt a beszólás. A nő elmondta, az egész nem a Jennifer Anistonnal való szimpátiája miatt van. "Nőként meg tudom állapítani, hogy ha egy másik nő besétál a terembe, az jó vagy rossz. Nem szeretem Angelina Jolie-t, nem gondolom, hogy ő olyan lányos lány. " Sőt, Handler egyszer még családrombolónak is hívta a Tomb Raider sztárját...

Forrás: AFP/Mike Windle

Scott Rudin

A népszerű hollywoodi producer és Angelina között sem felhőtlen a viszony. Ez abból ered, hogy Angelina megpróbálta meggyőzni David Finchert, hogy ő rendezze a Kleopátráról szóló filmjét, Rudin azonban azt akarta, hogy Fincher a Steve Jobs életéről szóló mozira fókuszáljon. A producer a minimálisan tehetséges jelzővel illette Angelinát, és egy vele készült interjúban elmondta, nem áll szándékában valaha is filmet forgatni a hírességgel, vagy bárkivel, akivel Angelina szeretné.

Forrás: ZUMA Press/Sharkpixs/Sharkpixs

Billy Bob Thornton

A színész és Angelina évekig voltak házasok, és elég sokat szerepeltek a bulvársajtóban vad, vérrel is hisztikkel fűszerezett kapcsolatukkal. "Egy őrült időszak volt az. Nem is szerettem igazán" - nyilatkozta egyszer Billy a Hollywood Reporternek. De azért nem írjuk le annyira a férfit: ő inkább az 1995-2003 közötti időszakról mesélt akkor, és nem feltétlenül Jolie-ról. De azért még mindig nem puszipajtások Angelinával.

Angelina Jolie és Billy Bob Thornton a Tolvajtempó Los Angeles-i premierjén 2000-ben Forrás: AFP

Laura Dern

A színésznő azonban kétségkívül utálja Angelinát. Dern ugyanis Billy Bobbal volt, amikor a férfi és Jolie közös filmet forgattak, és láss csodát, Angelina elcsábította tőle a férfit. "Elmentem forgatni, elutaztam, és mire hazatértem, a pasim megnősült, és nem is hallottam felőle többet" - nyilatkozta egyszer Dern. Ejnye-bejne, Angelina, a szakításhoz azonban mindig két ember kell!

Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Amal Clooney

Brad Pitt és George Clooney országos cimborák, a feleségek azonban nem szívlelik egymást. Állítólag Jolie azért hagyta ki Clooney esküvőjét, mert nagyon nem ért egyet Amal politikai nézeteivel. Pedig mindkét asszony szívén viseli a jótékonykodást, okosak, tehetségesek, ráadásul hasonlítanak is, a duplarandi azonban már biztosan nem jön össze nekik!

Forrás: AFP/Valerie Macon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.