házasság Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg megelégelte az agglegény életmódot, és mostanra már a párkereső státuszt is: házasságot és családot szeretne. Vajon Meghan Markle alkalmas ezekre a feladatokra? 

Ahogy azt már a Life.hu megírta, Harry herceg szeretne már megállapodni. Sokkal inkább cserélne testvérével, Vilmossal, akinek a makulátlan feleség és a gyermekáldás is kijutott. Sokak szerint titkon féltékeny testvére magánéleti sikereire.

Harry már többször bevallotta, hogy házasodni szeretne és családra vágyik. Legutóbb egy gyönyörű ékköves, H - betűvel díszített gyűrűt is vásárolt csinos barátnőjének, Meghan Markle színésznőnek.

Azt azonban nem tudni, hogy a 35 éves színésznő alkalmas-e arra, hogy betöltse a hercegnői pozíciót Harry mellett...

Harry herceg családot szeretne - Vajon Meghan Markle megadhatja neki amire vágyik? Forrás: Northfoto

Meghan csodaszép és tehetséges színésznő is, ám számos sötét felhő árnyékolja be a hírnevét: korábban rengeteg olyan felvétel került napvilágra, ahol Meghan valamely intim testrésze látható, sőt már élt házasságban is.

Az sem sem vet rá jó fényt, hogy a szüleit komoly anyagi tartozások terhelik. Emellett a csinos nő testvére, Thomas Markle nemrég egy rendőrségi ügybe keveredett, ugyanis részegen fegyvert fogott az akkori barátnőjére - írta meg a Story Magazin.

Meghan nyilvánvalóan igyekszik minden "szabálynak" megfelelni, hogy a királyi család elfogadja őt, de a múltjával és a családjával nem tud mit kezdeni. Remélhetőleg ez nem lehetetleníti el teljesen a szerelmesek álmainak megvalósulását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.