Ők lehetnek Tóth Gabi utódai az X-Faktorban: Rúzsa Magdi és Tóth Vera is szóba került

Tóth Gabi Rúzsa Magdi X-Faktor Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a kérdés, hogy ki fog a helyébe lépni? Az biztos, hogy hölgyet választana a csatorna, talán éppen nővérére, Tóth Verára esik majd a választásuk.

"Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi" - így búcsúzott Tóth Gabi a mentorkodástól. Éveken keresztül volt az X-Faktor zsűrijében az énekesnő, ám most eldöntötte, hogy abbahagyja. "A csúcson kell abbahagyni. Nekem ez nagyon fájdalmas döntés volt. Ez a műsor számomra hozott szerelmet, barátságot, kapcsolatokat, sikert" - mondta a Fókusznak Gabi, így már csak az a kérdés, hogy ki lesz helyette az X-Faktor női mentora.

Tóth Gabi elköszönt az X-Faktortól Forrás: Tóth Gabi / Facebook

"Üzembiztos, hogy női mentor lesz, hiszen nagyon fontos szempont egy női nézőpont. Van egy listánk, amelyről majd behívunk néhány hölgyet, akik esélyesek lehetnek a mentori székre. Ám

nem első számú szempont, hogy énekesnő legyen,

sokkal kiemeltebb szerepet kap az, hogy hogyan jön ki a mentortársaival, illetve mennyire kommunikatív, és hogyan tudja átadni a tapasztalatait és a tudását a leendő versenyzőknek. Korábban például Alföldi Róbert vagy Malek Miklós sem az énekesi múltja miatt került a mentori székbe, hanem mert mindketten tökéletesen tudták, mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres előadó legyen" - mondta a Blikknek Schiwert Takács László, a műsor kreatív producere. A lap információi szerint öt közismert hölgy neve merülhet fel: Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Polgár Odett, Radics Gigi és Lábasi Viki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.