Született feleségek színésznő luxus otthon Hollywood Eva Longoria sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, megunta háromszintes kortárs mediterrán kúriáját, az első gyermekével várandós  a Született feleségek sztárja. Most Te is megnézheted, hol élt a színésznő, és mi az a miliő, amit már túlnőtt Eva Longoria.

Ez a gyönyörű 860 négyzetméteres ház, hat hálóval és kilenc fürdőszobával várja új tulajdonosát. A színésznő még 2006-ban vásárolta meg 3,6 millió dollárért. Ez az ár messze elmarad a legdrágább hollywoodi sztárrezidenciáktól, de remek példa arra, hogy akár ennyiből is fantasztikus álomotthont lehet vásárolni a filmek fővárosában.

Eva Longoria árulja Hollywood Hillsben lévő luxusotthonát Forrás: AFP, MLS

A kandallók mámorában úszva

A nagy hálószobához kandalló és egyszerre két gardrób, valamint egy hatalmas ablakokkal kecsegtető luxusfürdőszoba is tartozik, melyben hatalmas kád, valamint tusoló egyaránt megtalálható, és természetesen innen sem hiányozhat a kandalló. A nappali-étkezőben is van két másik kandalló, valamint innen nyílik egy csodás erkély is. A tökéletesen felszerelt konyha mellett van még egy otthoni tornaterem, egy iroda, egy privátmozi-szoba, kültéri konyha, úszómedence és egy borospince is.

Az utcáról szinte lehetetlen belátni, a hatalmas és sűrű sövény pajzsnak köszönhetően. A medencét körülölelő, kőburkolatú teraszról fantasztikus kilátás nyílik a környező hegyekre.

Nézd meg ezt a fantasztikus otthont. Csupán 3,7 millió dollár kell hozzá és már a tiéd is.

Forrás: MLShttp://www.life.hu/otthon/galeria/20180329-eva-longoria-szineszno-eladja-hollywood-hills-i-luxusotthonat.htmlmiddleoff960720

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.